foto-blackwhite

OM MIKKEL BERING

Jeg lægger vægt på design, som har noget at byde på og som har hovedvægt på det æstetiske. Godt design er i min optik – hvor funktion, materialevalg, udførelse og kvalitet spiller rigtig godt sammen. Min tilgang i designprocessen ligger i at fundere, undre og “lege” med nye måder at anskue design og funktion på.  Jeg har ikke en bestemt produktkategori jeg forsøger at skabe, men lader min hverdag og omgivelser være min inspirator.

Ofte tegner jeg min ide i skitseform på computer og hvis det er muligt, forsøger jeg at lave en prototype.  En prototype er meget brugbar i forhold til at vurdere proportioner og materialevalg, og til en præsentation for evt samarbejdspartnere

Jeg har i samarbejde med det Malaysiske Brand, Royal Selangor, designet en eksklusiv golf- og vinserie Swing. Serien består af vinprop, skænkeprop, oplukker, vintragt, vinilter, nøglering og golf bag tag. Produkterne henvender sig til passionerede golf- og vinentusiaster som oplagte gaveidéer.
royalselangor.com

Desuden har jeg designet en knage til det danske Brand The Oak men – knagen produceres i eg og fås i både i natur eg og sortbejdset eg. I en stor og lille størrelse.
theoakmen.com

Ved siden af mit design, er jeg forfatter og har udgivet bogen – Drømme i kø. En bog om livet - skrevet i korte og lange sentenser på rim.  En oplagt gaveide hvis du skal bruge en værtindegave, jule og fødselsdagsgave eller måske som årets mandelgave.
Bogen henvender sig til både mænd og kvinder og beskriver mange forskellige facetter af livet – på godt og ondt.  Hvordan vi er overfor hinanden og ikke mindst os selv.
Drømme i kø, kan købes og som minimum bestilles hos den lokale boghandler Bog og ide og Arnold Busck.
Samt disse links:
plusbog.dk
saxo.com/dk

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 17.06.10
skænkeprop_500px
Oplukker_1_500px
NRing_500px
Vinlufter_500px